Jennifer Love Hewitt ikuistettiin ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä rakkauselämänsä merkeissä. Tähti on myös poseerannut punaisilla matoilla kireissä minimekoissa ja kaunottaren avonaiset kaula-aukot ovatkin saaneet huomiota osakseen.

Jenniferin väitettiin taannoin seurustelevan Unelmien poikamies -kilpailija Ben Flajnikin kanssa. Nyt seurusteluhuhut kumonnut Jennifer bongattiin Hollywoodissa meikittömänä ja arkiseen asuun pukeutuneena. Aamutuimaan liikenteessä ollut 33-vuotias näyttelijätär näyttikin lökäpöksyineen ja silmäpusseineen täysin ”tavalliselta tallaajalta”. Katso kuvat tästä.

– Heräsin tänä aamuna jo puoli viideltä! Onneksi Coffee Bean -kahvila oli auki, Jennifer kirjoitti Twitter-blogissaan.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.