Jessica Simpson ei erota suolisto-ongelmaa vauvansa potkusta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. Tähden raskaudesta spekuloitiin julkisuudessa paljon ennen kuin Simpson viimein vahvisti raskautensa viime lokakuussa.

Nyt viimeisillään raskaana oleva laulajatar kertoo Twitterissä faneilleen raskautensa etenemisestä. Hilpeyttä herättävässä twiitissä Simpson paljastaa vaikeuksiansa erottaa vauvansa potkut omista suolisto-ongelmistaan.

Simpson on ennenkin tullut tutuksi hieman omalaatuisista pohdinnoistaan. Esimerkiksi laulajan ex-miehen Nick Lachayn kanssa kuvatussa, parin avioelämään keskittyvässä realitysarjassa kaunotar pohti pitkään ja hartaasti onko tonnikala kanaa vai kalaa.

31-vuotias Simpson on tällä hetkellä kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan kasvattanut laulajatar paljasti taannoin raskauden jälkeisen tavoitteensa. Raskautensa aikana kiloja saanut Simpson paljasti Twitter-sivullaan haluavansa näyttää yhtä kiinteältä kuin Jessica Alba synnytyksensä jälkeen.