Tähdet pelasivat juomapeliä Oscar-juhlissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa pidetty Oscar-gaala tuotti muutakin muutoksia populaarikulttuuriin kuin vain uusia palkittuja elokuvien ammattilaisia. Nyt on paljastunut, että useat julkkistähdet pelasivat gaalassa hauskaa juomapeliä.

Viime vuonna ilmestyneen Bridesmaids-menestyskomedian tähdet Rose Byrne sekä itsekin ehdolla parhaimmasta naissivuosasta ollut Melissa McCarthy lanseerasivat juhlassa Martin Scorsese -juomapeliään hieman suuremmalle yleisölle ja vieläpä Scorsesen nähden.

Bridesmaids-näyttelijäkaartin keksimä juomapeli nousi ensi kertaa esille jo alkukuusta pidetyssä Screen Actors Guild Awards -palkintojuhlassa, Tipsy Diaries nettisivusto kertoo. Lavalle nousseet Bridesmaids-komediannet Kristen Wiig, Maya Rudolph sekä Melissa McCarthy esittelivät yleisölle keksimänsä juomapelin: Aina kun Martin Scorsesen nimi mainitaan, on juotava.

Varsin perinteikkään juomapelin kaavaa noudattava Scorsese-peli on kuitenkin ainakin palkintoseremonioissa varsin tukala – voitokkaan Hugo-elokuvan ohjannutta Scorsesea kun kiitellään varsin tiuhaan kiitospuheissa.

Legendaarisen Hollywood-ammatilaisen Scorsesen nimi viuhahtelee piireissä tiuhaan muutenkin, niin myös Oscar-gaalassa. Niinpä Oscar-lavalle nousseet McCarthy ja Byrne jatkoivat juomapeliään myös vuoden suurimmassa alan juhlassa yleisöstä kuullun Scorsese-huudahduksen jälkeen. Katsomossa itsekin istunut Scorsese naurahteli lavalla tapahtuvalle juomien kumoamiselle hyväntuulisesti.