Rachel Bilson kuumissa lehtikuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Rachel Bilson oli viime vuoden aikana jonkin verran otsikoissa suhdesotkujensa merkeissä. Neitokainen nimittäin erosi näyttelijämiehestään Hayden Christensenistä, mutta pariskunta palasi pian taas yhteen.

Rachel Bilson esitteli taannoin vartaloaan Women’s Health -lehdessä lyhyessä villapaidassa. Nyt 30-vuotias näyttelijätär nähdään Lucky-lehdessä kansikuvassa ja sisäsivuilla upeissa otoksissa. Bilson nimittäin poseeraa eräässä kuvassa uima-altaan reunalla hyvin lyhyessä asukokonaisuudessa.

– Pidän vaatteista, jotka ovat neutraaleja ja hempeän värisiä. Rakastan asusteita ja farkkuja, Bilson kertoi Lucky-lehdelle.

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut Rachel Bilson on näytellyt seitsemänvuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa. Rachel Bilson ja 30-vuotias Hayden Christensen ovat seurustelleet vuodesta 2008 saakka, jolloin he rakastuivat Jumper-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui saman vuoden joulukuussa.