Popkaunotar ongelmissa – julkaisi itse kuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supsituksi poptähdeksi viime vuoden aikana noussut Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita kuten Price Tag ja Domino. Kovassa nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä nähdään seuraavaksi televisiossa Britannian The Voice -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa.

Jessie J joutui taannoin perumaan keikkojaan jalkavammansa takia. Parhaillaan Sydneyssä Australiassa oleva neitokainen esiintyi toissailtana kaupungin keskustassa sijaitsevassa Darlingissa. Ennen keikkaa ääni alkoi kuitenkin enteillä vakavia ongelmia. Höyryhengitys kuitenkin pelasti keikan, ja Jessie J julkaisi tilanteesta myös kuvan omassa Twitter-blogissaan.Kuva: Twitter

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.ouluvuosina kuvattu lauluesitys. Videolla Jessie J esittää kappaleen Bugsy Malone -elokuvasta.

– Jessien lauluääni oli upea jo nuorella iällä ja sen kyllä huomasi, että hän on syntynyt tähdeksi, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.