Hui, tältä Transformers-tähti näyttää nyt – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Transformers-elokuvaa tähdittänyt Josh Duhamel tuli aikoinaan suomalaisille tunnetuksi Las Vegas -televisio-ohjelmasta. Poptähti Stacy “Fergie” Fergusonin kanssa naimisissa oleva Duhamel on nousemassa yhdeksi Hollywoodin kuumimmista miesnäyttelijöistä. Hänet valittiin vuonna 2004 People-lehden 50 kauneimman ihmisen joukkoon.

Mies on parhaillaan kuvaamassa elokuvaa Scenic Route. Nyt tähdestä on julkaistu erikoinen Twitter-kuva, jossa hän poseeraa kameralle irokeesi-kampauksessa. Mies nimittäin ajoi päähänsä irokeesin Scenic Route -elokuvan roolisuoritustaan varten.Kuva: Twitter

Kuvassa miehen hiukset on täysin ajeltu sivuilta pois ja keskelle hänen päätään on jätetty hurja töyhtö. Irokeesi-roolinsa omaksunut Duhamel  on pukeutunut harmaaseen t-paitaan ja mies tuijottaa kameraan aggressiivisesti. 39-vuotiaan näyttelijän uusi kovempi tyyli on noteerattu jo julkisuudessa, mutta vielä ei ole kuultu tämän vaimon Fergien kommentteja hiustyylistä.

Josh Duhamel nähdään tulevaisuudessa useissa elokuvissa. Hänellä on rooli Fire with Fire -draamassa ja Movie 43 -komediassa. Näyttelijä on äskettäin sanonut julkisuudessa, ettei aio toistaa Transformers-elokuvasta tuttua roolisuoritusta huhutussa neljännessä Transformers-elokuvassa.