Alicia Keys myy 18 miljoonan lukaaliaan – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Alicia Keys asteli taannoin alttarille pitkäaikaisen miesystävänsä Swizz Beatzin kanssa, ja hääjuhlien jälkeen pariskunta on viettänyt pääasiassa rauhallista perhe-elämää perheenlisäyksenkin merkeissä. Viime aikoina Alicia on aktivoitunut julkisuudessa.

Alicia Keys julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan upean kuvan, jossa neitokainen lukee porealtaassa iPadiaan. Nyt kaunottaren uutisoitiin laittaneen myyntiin New Yorkissa sijaitsevan häikäisevän kattohuoneistonsa. Laulajatähti nimittäin myy asuntoaan peräti 18 miljoonalla dollarilla.

Supertähti osti upeilla maisemilla varustetun asunnon aviomiehensä kanssa muutama vuosi sitten 12 miljoonalla dollarilla. Manhanttanilla sijaitseva kattohuoneisto oli taannoin myös muusikko Lenny Kravitzin koti. Lasi-ikkunoita pursuavasta asunnosta löytyy muun muuassa neljä makuuhuonetta ja kylpyhuonetta, valtava ulkoterassi ja upea keittiö. Katso kuvat tästä.

31-vuotias amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta.