Doutzen Kroes nautiskeli rannalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Doutzen on nykyään yksi Victoria’s Secret -merkin enkeleistä. Neitokainen synnytti vuosi sitten Phyllon Joy -esikoispoikansa.

Nyt 27-vuotias mallikaunotar kuvattiin viettämässä rantapäivää perheensä kanssa Miamissa. Kirkkaan värisiin tuubibikineihin sonnustautunut kaunotar näyttää karistaneen kaikki raskauskilonsa, sillä neitokaisen vartalo on huippukunnossa. Doutzen muun muuassa nautti vesileikeistä poikansa ja tämän isän DJ Sunnery Jamesin kanssa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.