Hiphop-tähti Pitbull konsertoi Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinoräppäri Pitbull saapuu kesäkuussa konsertoimaan Suomeen. Pitbull nähdään ulkoilmakeikalla Helsingin Suvilahdessa tiistaina 5. kesäkuuta. Tuolloin Suvilahdessa nähdään hittipainotteinen show, jossa on mukana myös tähden live-yhtye.

Pitbull, oikealta nimeltään Diego Armando Perez, on viimeksi kuluneiden kahden vuoden aikana julkaissut useita hittejä, jotka ovat kivunneet listojen kärkisijoille niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa ja vieraillut esimerkiksi Usherin, Enrique Iglesiaksen ja Jennifer Lopezin kappaleilla.

Kuubassa syntynyt Pitbull muutti nuorena Miamiin, jossa hän aloitti myös rap-uransa. Pitbull kohtasi nuoruudessaan monia vastoinkäymisiä ja ajautui esimerkiksi myymään huumeita. Hän onnistui kuitenkin valmistumaan Miamin Coral Park High Schoolista, jonka jälkeen keskittyi musiikkiinsa. Mies valitsi artistinimekseen Pitbull, koska kyseinen koirarotu ei koskaan luovuta kamppailua, ja se kuvasti myös hänen omaa luonnettaan.