Julkkiskaunottaret ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkisuudessa olevat naistähdet saavat jatkuvasti olla miettimässä minkä näköisenä uskaltautuu ulos paparazzien kuvaamaksi. Varsinkin ilman meikkiä ikuistetut kaunottaret pääsevät puhtoisine kasvoineen usein otsikoihin.

Nyt Radar Online -sivusto on koonnut kuvasarjan, jota tähdittää kymmenen meikitöntä naistähteä. Kuvasarjan ideana on ollut se, että osa julkkiskaunottarista näyttää häikäisevän upealta myös ilman meikkiä – ja osa taas ei. Katso kuvat tästä.

Kuvasarjan upeimpia meikittömiä ilmestyksiä ovat muun muassa näyttelijättäret Amanda Seyfried ja Cameron Diaz sekä huippumalli Elle ”The Body” Macpherson. Kolikon toista puolta, eli ei-niin hehkeitä meikittömiä naistähtiä edustavat muun muassa The Hole -yhtyeen laulajana ja Kurt Cobainin leskenä tunnettu Courtney Love sekä punapäinen näyttelijätär Debra Messing.