Paris Hilton raivostui toimittajan kysymyksestä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Pitkin maailmaa matkustellut perijätär aikoo kuitenkin pian tehdä paluun julkisuuteen toden teolla, sillä neitokainen on paljastanut palaavansa musiikkibisnekseen.

Nyt 31-vuotias perijätär on otsikoissa menetettyään malttinsa televisiokanavan haastattelun takia. Neitokainen oli äskettäin Australiassa promoamassa Marquee-yökerhoa, jonka avajaisten johdosta häntä haastateltiin paikallisen Channel 7 -televisokanavan Sunrise-aamuohjelmaan. Haastattelu ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen.

Parisia haastatellut toimittaja nimittäin kysyi neitokaiselta, mitä hän aikoo tehdä elämällään sitten, kun ei enää ole kuuluisa. Kameroiden käydessä seurapiirikaunotar antoi kohteliaan vastauksen lapsien hankkimisesta, mutta kulisseissa Parisin raivolla ei ollut rajaa. Kaunotar loukkaantuikin kysymyksestä niin paljon, ettei suostu enää koskaan tekemään kyseisen televisiokanavan kanssa yhteistyötä.

Ökyrikas neitokainen hankki itselleen äskettäin uuden California Spyder Ferrari -auton, johon hän käytti lähes 300.000 dollaria. Tähdellä onkin jo huikea autokokoelma, sillä Parisin parkkipaikalta löytyy muun muuassa kaksi Bentleytä, Range Rover, Cadillac Escalade ja Lexus LFA.