Anssi Kela vierailee Tarinankertojat-klubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menevällä pop-rockillaan ja arjenläheisillä teksteillään yleisöä jo yli kymmenen vuotta koskettanut Anssi Kela saapuu Tarinankertojat-klubin tähtivieraaksi Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamolle tiistaina 10. huhtikuuta.

Anssi Kelan vuonna 2001 julkaistu esikoislevy Nummela on yhä yksi kaikkien aikojen myydyimpiä suomalaisalbumeja. Illan aikana muusikko koostaa legendaarisimpien kappaleidensa esittämisen lomassa ajatuksia rock-unelmastaan ja paljastaa tarinat hittiensä taustalla. Klubilla esiintyminen on mieluisaa myös vieraalle itselleen.

– On hienoa, että tekstittämistä nostetaan esiin keikoilla. Monesti tututkin kappaleet kuulee aivan uusin korvin, kun oppii, millaisia asioita sanoitusten takana oikeasti on, Anssi Kela sanoo.

Anssi Kelan esikoisromaani Kesä Kalevi Sorsan kanssa ilmestyi elokuussa 2008. Vuotta myöhemmin hän julkaisi neljännen albuminsa Aukio. Kirjan vaikutuksesta albumista tuli levyn mittainen tarina. Tarinankertojat-housebandissa soittavat Markus ”Marzi” Nyman, Harri Rantanen, Anssi Nykänen, Kalle Alatalo ja Jani Wilund. Illan isäntänä toimii laulaja-juontaja Mikko Siltala.