Paris Hilton uskaltautui vesileikkeihin – yllättävässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Pitkin maailmaa matkustellut perijätär aikoo kuitenkin pian tehdä paluun julkisuuteen toden teolla, sillä neitokainen on paljastanut palaavansa musiikkibisnekseen.

31-vuotias Paris Hilton kuvattiin viime viikolla nautiskelemassa aurinkoisesta kelistä Sydneyssä, Australiassa. Seurapiirikaunotar ei kuitenkaan uskaltanut riisua bikineille, sillä ilmeisesti hän pelkää ihosyöpää. Australiassa jos jossain kannattaa nimittäin välttää auringonottoa. Eilen Hilton uskaltautui jo veteen saakka, mutta yhä edelleen yllättävän vaatetettuna.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Ökyrikas neitokainen hankki itselleen äskettäin uuden California Spyder Ferrari -auton, johon hän käytti lähes 300.000 dollaria. Tähdellä onkin jo huikea autokokoelma, sillä Parisin parkkipaikalta löytyy muun muuassa kaksi Bentleytä, Range Rover, Cadillac Escalade ja Lexus LFA.