Jennifer Love Hewittin mekko ei paljon peittänyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä rakkauselämänsä merkeissä. Tähti on myös poseerannut punaisilla matoilla kireissä minimekoissa ja kaunottaren avonaiset kaula-aukot ovatkin saaneet huomiota osakseen.

Jennifer Love Hewitt kuvattiin äskettäin Los Angelesin kaduilla meikittömänä. Nyt 33-vuotias kaunotar esiintyi The Client List -televisiosarjansa julkistamistilaisuudessa rohkeassa asussa. Näyttelijätär nimittäin esitteli muhkeita muotojaan kireässä cocktail-mekossa, jonka valtava kaula-aukko ei juurikaan peitellyt neitokaisen rintamusta.

Näyttelijätär esittää The Client List -televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna. Rohkeassa ohjelmassa neitokainen nähdäänkin jatkuvasti pienissä mekoissa ja alusvaatteissa.Kuva: SplashKuva: Splash

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.