Jennifer Love Hewittin rinnat saivat rajusti photoshopista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisiosarjan tähtenä. Jennifer esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna.

Sarjassa kaunotar nähdään myös rohkeissa ja paljastamista asuissa, joten myös sarjan mainoskampanja on rohkea. Nyt sarjan mainoskampanja on kuitenkin ollut liian näyttävä Entertainment Weekly -lehdelle, jonka sivuille mainosta jouduttiin yllättäen muokkaamaan selvästi. Muodokkaan tähden rintoja nimittäin pienennettiin huomattavasti lehdessä nähtävään mainokseen. Vertaa kuvia alta.Kuva: SplashKuva: Splash

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.