27-vuotias Keira on tyrmäävä kaunotar – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli taannoin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla harkitessaan vakavasti alalta vetäytymistä. Hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä.

Äskettäin 27-vuotta täyttänyt Keira Knightley paljasti tarvinneensa viinaa, kun hän kuvasi A Dangerous Method -elokuvansa rajuja kohtauksia. Brittitähti näyttelee elokuvassa Sabina-roolihahmoa, jota muun muuassa piiskataan useissa seksikohtauksissa. Nyt leffatähdestä on julkaistu kuvasarja, jossa nähdään hänen upeimpia poseerauksiaan. Katso kuvat tästä.

Kuvissa lumoavan näköinen tähti nähdään kohtalokkaana edustamassa muun muassa Toronton elokuvafestivaaleilla ja Dangerous Method -elokuvan ensi-illassa. Tähti onnistuu näyttämään kaikissa kuvissaan tyylikkäältä ja hienostuneelta. Yläluokkaisia naisia usein näytelleen Keiran hoikka varsi on kuin tehty herkkiin couture-asuihin. Kuvat näyttävät, että tähdelle sopivat hyvin myös housuasu ja lyhyet cocktail-mekot.

Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira viihtyy pianisti James Rightonin kanssa.