Jenniferille ei kerrottu rintojensa photoshoppauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisiosarjan tähtenä. Jennifer esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna. Kerroimme viime viikolla kuinka viihdelehti pienensi Jenniferin rintoja huomattavasti.

Sarjan mainoskampanja oli liian näyttävä Entertainment Weekly -lehdelle, jonka sivuille Jenniferin rintoja pienennettiin huomattavasti. Nyt Hewitt kertoi Kevin & Bean -ohjelman haastattelussa, että hänelle ei etukäteen kerrottu lainkaan kuvansa photoshoppauksesta. Hän oli kuitenkin tyytyväinen siihen, että lehti suostui julkaisemaan mainoksen vaikkakin muokattuna.Kuva: SplashKuva: Splash

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.