Jodie Marsh esitteli treenatun vartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Viime kuukausina otsikoista poissa pysynyt Marsh poseerasi kuitenkin taannoin Embassy-klubin julkkisjuhlissa paljastavassa uimapuvun ja painitrikoon välimuodossa. Samalla hänen rintansa nousivat otsikoihin, koska ne näyttävät nykyisin varsin epäluonnollisilta. Nyt Jodie on julkaissut Twitter-blogissaan kuvia, joissa paljastaa treenatun vartalonsa ja erityisesti piukeat pakaransa.

Naisen peppu äänestettiin nimittäin äskettäin Britannian 32. parhaimmaksi takapuoleksi. Marsh haluaa ottaa kyseenalaisestakin sijoituksesta kaiken irti ja näyttää seuraajilleen Twitterissä, mitä vuosien treenaaminen on saanut aikaan hänen takamuksessaan. Marshin julkaisemassa kuvassa nainen poseeraa alasti pelkässä koppalakissa häpeilemätön ilme kasvoillaan.

32-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.