Shokkiväite: Nirvana-legendan tyttärellä seksisuhde isän bänditoverin kanssa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nirvana-legenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Hole-yhtyeen keulahahmo on jälleen kehitellyt ympärilleen melkoista draamaa. 47-vuotias laulajatar on nimittäin julkaissut Twitter-blogissaan useita viestejä, joissa hän väittää Nirvanan entisen rumpalin Dave Grohlin yrittäneen iskeä tytärtään Frances Bean Cobainia. Frances Bean on Loven ja edesmenneen Kurt Cobainin yhteinen lapsi. Tytär ja äiti eivät ole olleet puheväleissä enää pitkään aikaan, ja Loven uusin Twitter-tempaus tuskin muuttaa tilannetta.

Viesteissään Cobainin leski muun muassa kertoo epäilevänsä tyttärensä ja Grohlin harrastaneen seksiä ja paljastaa Grohl yrittäneen iskeä myös häntä. TMZ-sivusto kertoo, että Frances Bean on sittemmin julkaissut lausunnon, jonka mukaan kaikki hänen äitinsä syytökset ovat täyttä valhetta – ja että äidiltä tulisi kieltää Twitterin käyttö. Myös Grohl on leimannut Loven viestit valheellisiksi.

Courtney Love on ollut uransa aikana erittäin useasti otsikoissa muun muassa huumeongelmiensa takia. Useaan kertaan vieroituksessa ollut Hole-laulajatar väitti taannoin pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita. Äskettäin hänen väitettiin myös toimivan julkkistähti Lindsay Lohanin vieroitushoitajana.