Annan exällä vientiä – Jennifer haluaa treffeille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna. Viime viikolla Jenniferin rinnat joutuivat rajun photoshoppauksen uhriksi.

Sarjan mainoskampanja oli nimittäin liian näyttävä Entertainment Weekly -lehdelle, jonka sivuille Jenniferin rintoja pienennettiin huomattavasti. Nyt rohkeista minimekoistaan tunnettu näyttelijätär kertoi olevansa ihastunut Maroon 5 -yhtyeen keulahahmoon Adam Levineen, joka erosi äskettäin mallityttöystävästään Anna Vyalitsynasta. Neitokainen on innoissaan siitä, että rocktähti on nykyään sinkku.

– Olen aina katsonut Adamia sillä silmällä… Luin kaksi päivää sitten, että hän on sinkku. Sanonpahan vaan, Jennifer Love Hewitt kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Näyttelijätär erosi vastikään poikaystävästään Jarod Einsohnista. Hänen uutisoitiin taannoin iskeneen silmänsä Unelmien poikamiestyttö -kilpailijaan Ben Flajnikiin, mutta seurusteluhuhut osoittautuivat tekaistuiksi.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Tänä vuonna Love Hewitt tullaan näkemään Jewtopia-elokuvassa.