Teinitähti Robin valkokankaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen teinitähti Robin on valloittanut tuhansien nuorten tyttöjen sydämet ja villinnyt kansaa livekeikoillaan. Seuraavaksi nuori tähti nähdään valkokankaalla.

Solar Films tuottaa pitkän elokuvan tämän vuoden levykomeetasta Robinista, jonka esikoisalbumia Koodi on lyhyessä ajassa myyty yli 80.000 kappaletta.

Noin 90-minuuttisen elokuvan ohjaa Inari Niemi ja sen ensi-ilta on elokuvateattereissa ensi joulukuussa. Elokuvan pääpaino on pop-tähden elämässä tulevan kesän ja syksyn aikana. Inari Niemi on ohjannut lukuisia lyhytelokuvia sekä ollut apulaisohjaajana isänsä Raimo O. Niemen ohjaamassa Roskisprinssissä.

13-vuotiaan Robin Packalenin ensisingle Frontside Ollie julkaistiin 16. tammikuuta ja se nousi vuorokaudessa iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi Suomessa. YouTube-palvelussa Frontside Ollie on saavuttanut jo yli seitsemän miljoonaa katselukertaa.