Britney Spearsilla huippukalliit rintaliivit – eikä niitä piiloteltu

Viihdeuutiset · Stara.fi

X Factor -formaatin luoja Simon Cowell julkaisi viime vuonna suositusta laulukilpailusta Yhdysvaltojen version, jonka tuomaristossa nähtiin viihdemogulin lisäksi Nicole Scherzinger, Paula Abdul ja L.A. Reed. Äskettäin Britney Spearsin kerrottiin saaneen pestin tuomaristoon 15 miljoonan dollarin palkalla.

Nyt popin superähti on nähty huippukalliisiin rintaliiveihin pukeutuneena. Hänen yllään nähtiin nimittäin 18 karaatin kullalla ja Swarovskin kristalleilla silatut Eternal Love Bra -liivit. Yli 20.000 dollaria maksavat Body Rockin valmistamat liivit nähdään pian popparin uudella Twisted Dance -musiikkivideolla.

Kuva: Splash

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän kihlattu Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kostean suihkusession tulevan aviomiehensä kanssa musiikkivideolla.