Ruoanlaitto pieleen: Miley Cyrus sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Mediassa kohistaan parhaillaan Cyruksen hoikistuneesta ulkomuodosta, sillä neitokainen näyttää tuoreimpien paparazzikuvien perusteella laihtuvan silmissä.

Miley Cyrus on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut. Nyt 19-vuotias teinitähti on päätynyt otsikoihin paljastavien kuviensa sijaan sairaalareissunsa takia. Julkkiskaunottaren nimittäin uutisoitiin joutuneen sairaalaan keittiössä tapahtuneen tapaturman takia.

Teinitähti oli ollut kokkaamassa kotonaan poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa, kun hän viilsi vahingossa syvän haavan käteensä sekoittimella. Poptähden poikaystävä vei hänet tapaturman jälkeen San Fernando Valleyn sairaalaan, jossa neitokaisen haava tikattiin.

– Minut on nyt tikattu ja voin hyvin. Viilto ei kuitenkaan tuntunut kovin mukavalta. Senkin kirottu sekoitin! Miley Cyrus kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.