Uusi ME: 331 000 mehiläistä miehen ympärillä – katso kuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla rikotaan jatkuvasti erilaisia ennätyksiä, joista jotkut ovat todella omituisia. Nyt eräs kiinalainen mies pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan maailman painavimmalla mehiläispuvulla. Mies nimittäin ”puki” ylleen peräti 33 kiloa mehiläisiä.

Temppua varten ei voi olla mehiläiskammoinen, joten ei ihme, että ennätyksen tehnyt She Ping onkin ammatiltaan mehiläistenkasvattaja. Hän antoi avustajansa peittää koko vartalonsa mehiläisiin. Miehen ympärillä oli lopulta yhteensä arviolta noin 331.000 mehiläistä. Katso kuvat tästä.

Miehen avustaja joutui heiluttelemaan palavia suitsuketikkuja, joilla hän esti mehiläisten kiipeilemisen Pingin kasvoilla. Ping voitti leikiten aiemman ennätyksen, jossa eräs mies oli saanut ylleen 26,8 kiloa mehiläisiä. Edellisen ennätyksen teki vuonna 2008 kiinalainen Ruan Liangming.