Brooklyn Deckerin alusvaatekuvat kiusoittelevat miehiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen malli-näyttelijä Brooklyn Decker nousi muutama vuosi sitten julkisuuteen, kun neitokainen poseerasi ahkerasti Sports Illustrated -lehdelle. Sittemmin mallin töistä valkokankaalle siirtynyt Decker on saanut lukuisten elokuvarooliensaanut jalansijaa Hollywoodissa.

Brooklyn Decker nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla Battleship-elokuvassa, jossa näyttelee myös poptähti Rihanna. Nyt kovassa nosteessa oleva 25-vuotias kaunotar poseeraa GQ-lehden toukokuun numerossa rohkeissa alusvaatekuvissa. Vaalea neitokainen nähdään eräässä otoksessa esimerkiksi viettelevässä asennossa makuullaan. Katso kuvat tästä.

– Olen ihastunut Gisele Buncheniin. Hän on vain niin täydellinen, Brooklyn Decker kertoo tuoreessa GQ-lehdessä.

Ohiossa varttunut Brooklyn Decker aloitti malliuransa jo teini-ikäisenä, kun eräs agentti huomasi neitokaisen kauneuden ostoskeskuksessa. Viime vuonna mallikaunotar kertoi Self-lehdelle sairastaneensa nuorempana syömishäiriöitä. Hän kuitenkin selätti ruoka-ongelmansa isänsä avustuksella. Decker on naimisissa amerikkalaisen tennispelaajan Andy Roddickin kanssa.