Historian noloin Facebook-päivitys? ”Vaginassa epätavallinen tuoksu”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Päivittäin lukemattomat nettikäyttäjät sekoittavat Facebookin ja Twitterin statuspäivityksiin tarkoitetut tekstikentät hakukoneiden tekstikentiin. Niinpä suuri määrä nettihauiksi tarkoitettuna sanoja päätyy käyttäjien statuksiin.

Harjaantuneet käyttäjät osaavat poistaa virheet nopeasti, mutta kaikki eivät osaa sitä tehdä. Niinpä monet ajautuvat noloihin tilanteisiin väärään paikkaan päätyneiden hakujensa takia. Verkossa on jo jonkin aikaa kiertänyt alla oleva malliesimerkki, jossa käyttäjä meni paljastamaan yksityisen intiimiongelmansa Facebook-kavereilleen.


Kuva: Facebook

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat