Kendra Wilkinson rohkeassa bileasussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-mogulin kolmesta tyttöystävästä.

Nyt Kendra on osallistunut Us Weekly -lehden Greystone Manorissa järjestämiin Hot Hollywood Style -juhliin. Tuttuun tapaan hänen asunsa oli varsin paljastavaa laatua.Kuva: SplashKuva: Splash

Kendra Wilkinson on puhunut julkisuudessa avoimesti seksielämästään ja paljastanut muhinoineensa aviomiehensä Hank Baskettin kanssa vesiskootterin päällä. Äskettäin Kendra kertoi aikatauluttavansa seksin harrastamisen. Kaksivuotiaan Hank Baskett Junior -pojan äiti sopii aviomiehensä kanssa etukäteen päivät, jolloin he harrastavat seksiä.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.