Koalat rajussa tappelussa – näitä ääniä et ole ennen kuullut

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Koalat ovat Australiassa asuvia hyvin rauhallisia kasvissyöjiä. Ne ovat myös erakkoja, koska koala valtaa puun ja asuu siinä yksikseen niin pitkään kunnes sen eukalyptuslehdet on syöty loppuun.


Kuva: Stara

Jopa 20 tunta vuorokaudessa nukkuvat harmaavalkoiset söpöläiset eivät ole tunnettuja raivopäisyydestään, mutta joskus nekin ottavat yhteen esimerkiksi uutta asuinpuuta valittaessa. Nyt eläintarhassa kuvatulla videolla nähdään harvinaislaatuista kuvamateriaalia kahden koalan rajusta reviirikiistasta. Samalla katsojat kuulevat koaloiden suusta ääniä, jota harvemmin kuulee edes luontodokumenteissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat