Rutkasti ylipainoinen kissa hämmentää: ”Uskomattoman läski”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkien omistajilla on usein taipumus helliä rakkaita eläinystäviään hieman liiankin antaumuksella, mutta usein sellainen on vain haitaksi eläimelle. Varsinkin kun kyse on herkkujen syöttämisestä.

Nyt verkossa ihmetyttää valokuva kaksivuotiaasta kissasta, joka on lihotettu herkuilla peräti 18 kilon painoiseksi jättiläiseksi. Santa Fen kaupungin eläinsuojan henkilökunta julkaisi kyseisen valokuvan Facebookissa.

PÄIVITYS: Katso tästä kissasta kuvagalleria.

– Tämän kissan ongelmana on ilmiselvästi, että se on pahasti ylipainoinen. Sen kaikki voivat nähdä. Samalla kissa on kuitenkin ihastuttava. Se vain sattuu olemaan uskomattoman läski, kuvan tekstissä kerrottiin.Kuva: Facebook

Henkilökunnan mukaan kissan omistaa 87-vuotias mummo, joka ei kykene enää pitämään huolta lemmikistään. Nyt kissa on laihdutuskuurilla, jossa sen tulee pudottaa ainakin 4,5 kiloa jo ennen kuin se voidaan adoptoida uuteen perheeseen. Normaali paino tällaiselle kissalle olisi maksimissaan viisi kiloa.