Mallikaunottaren tyhmyydellä ei rajaa – petos ei kannattanut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan sanonnan mukaan kauneus ja äly eivät aina mahdu samaan päähän. Nyt eräästä tällaisesta tapauksesta on saatu konkreettinen esimerkki, kun eräs mallikaunotar meni liian pitkälle petoksessaan.

23-vuotias malli oli nimittäin käyttänyt varustettujen luottokorttien tietoja maksaessaan lontoolaiselle kauneusklinikalle noin 8.500 euron arvoiset kauneusleikkaukset. Operaatiot sisälsivät rasvaimun ja huulten Botox-ruiskeet. Huijari sai kuitenkin omien väitteidensä mukaan leikkauksissa käteensä palovamman, jonka johdosta hän oli viemässä klinikkaa oikeuteen, Daily Mail uutisoi.

Neitokainen maksoi osan laskusta oikeasti, mutta lähes 6.000 euroa luvattomasti toisille ihmisille kuuluvilla luottokorteilla, joiden tiedot hän antoi klinikalle puhelimitse. Klinikalle ilmoitettiin kuitenkin pian, että kyse oli varastetuista luottokorttitiedoista ja että klinikka ei saisi rahoja. Silloin asia vietiin oikeuteen. Oikeudessa malli väitti luulleensa, että luottokortit olivat ”Aaron” -nimisen ystävänsä omia. Hän ei kuitenkaan tiennyt kyseisen Aaronin koko nimeä eikä muistanut missä oli tämän tavannut. Oikeudenkäynti jatkuu yhä Lontoossa.