Reckless Love ”lottovoitostaan”: Nyt tuli järkeä näihin duuneihin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hittiyhtye Reckless Love tekee parhaillaan läpimurtoa maailmalla. Viikonloppuna yhtye nähtiin esiintymässä Ruka Spring Break -tapahtumassa. Äskettäin bändin taustalle kiinnitettiin manageri Seppo Vesterinen, joka on aiemmin luotsannut kansainvälisiksi jättimenestyjiksi Hanoi Rocks, HIM ja The Rasmus -yhtyeet.

– Vesterinen tuli meille manageroimaan. Täähän on tavallaan kylmää bisnestä, mutta samalla aivan mielettömän hienoa. Seppo on ollut mielettömän selektiivinen ja onhan se legenda. Sepon saavutukset ja CV puhuvat kyllä puolestaan. Ei siinä jää enää kysyttävää. Mutta ei Seppokaan pysty ihan mitä tahansa nostamaan maailmankartalle, Olli kertoi Staralle.

Paraskaan manageri ei itsessään kykene tekemään bändistä menestyjää, mutta nyt yhtyeen tekemiseen on tullut aivan uusi vaihde päälle.

– Kyllä se on enemmänkin meistä kiinni ja tää oli meille potku persiille, että nyt jäbät duunia kymmenen kertaa enemmän vielä kuin aikaisemmin. Se toi lisäbuustia muutenkin, että nyt tuli järkeä näihin duuneihin mitä tässä nyt tehdään. Ulkomailla kiertäminen sisältää niin monta muuttujaa, että bändinä kun yrität pitää huolen siitä, että show on mahdollisimman hyvä.