Älä kokeile tätä itse – teinit riskeeraavat henkensä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisten pelkäämiä ja kammoamia asioita voidaan yleisesti kutsua fobioiksi. Yleisimpiä fobioita ovat esimerkiksi klaustrofobia, eli ahtaan paikan kammo ja akrofobia, eli korkean paikan kammo. Nyt on tullut julki kuvia, joissa nähtävät venäläisteinit eivät todellakaan kärsi akrofobiasta.

The Sun -lehden sivuilla nähtävissä kuvissa venäläiset nuorukaiset nähdään nimittäin kiipeilemässä toinen toistaan korkeimpiin rakennelmiin. Korkealla maanpinnasta kiipeilevät huimapäät eivät näytä ainakaan kuvien perusteella käyttävän mitään turvavaljaita. Katso kuvat tästä.

Ketterät nuorukaiset ovatkin kiivenneet täysin ilman minkäänlaisia turvavälineitä esimerkiksi erittäin korkealla olevaan patsaaseen. Päätähuimaavien kuvien katselu ei ehkä sovikaan ankarasta akrofobiasta kärsiville.