Skandaali: 14-vuotias leffakaunotar nakuilee muotikuvissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli-elokuva on saanut elokuvateattereissa suuren suosion ja samalla suututtanut raakuudellaan monet lastensa kanssa elokuviin tulleet vanhemmat. Nyt elokuvan 14-vuotias teinitähti Kalia Prescott nähdään poikkeuksellisen rohkeissa mallikuvissa.

Kalia Prescott poseeraa Walter Mendez Collection -vaatemalliston mainoskuvissa Regard-lehden sivuilla. Metsän siimeksessä ikuistetuissa muotikuvissa hänen yllään nähdään myös läpinäkyvä harsomainen paita, joka paljastaa liikaakin yksityiskohtia nuoren neitokaisen vartalosta. Näin nuoren mallin paljastavia kuvia ei ole katsottu suopeasti.

14-vuotias amerikkalainen Kalia Prescott tunnetaan nykyisin parhaiten Nälkäpeli-elokuvan tähtenä, mutta hänet on aiemminkin nähty valkokankaalla. Nuori kaunotar on tähdittänyt stunttina esimerkiksi elokuvia Spiderman 2 ja Red Dawn. Äskettäin Ford-mainostoimiston edustaja kertoi Regard-lehdelle, että ei usko Kalian tekevän pitkää malliuraa.