Kim Kardashian tiukassa vartaloa nuolevassa mekossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin hänestä on tullut yksi planeetan seuratuimmista ja eniten tienaavista julkkistähdistä. Taannoin hänet kuvattiin treffeillä räppäri Kanye Westin kanssa, mutta räppäri jätti Kimin tekstiviestillä.

Nyt 31-vuotias kaunotar on osallistunut Jeepin ja USA Basketball -järjestön Power Forward -julkkisjuhliin Los Angelesin LA Center Studiosilla. Kimin yllä juhlissa nähtiin vartalon muotoja tiiviisti nuolevassa keltaisessa mekossa.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin Kim kertoi pyrkivänsä Glendalen kaupungin pormestariksi.