Kissa sai kinkkua naamalleen – kaatuu järkytyksestä! Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin tuhansia lemmikkivideoita, joista vain murto-osa saa suurempaa suosiota. Silloin tällöin julkaistaan huvittavia videoita, joissa lemmikki kokee järkytyksen yllättävän asian vuoksi. Äskettäin kerroimme kissanpennusta, joka säikähti imuria.

Nyt eräs hulvaton video herättää katsojassa nauruntyrskähdyksiä, kun kissa järkyttyy saadessaan kinkkua naamalleen. Nauravat omistajat heittävät kinkunpalan suoraan odottavan kissan kuonolle. Kissan reaktio on mielenkiintoinen, sillä lemmikin luulisi vain intoutuvan makoisasta herkusta.

Kissa ei suinkaan heti nappaa kinkkua suuhunsa, vaan jäätyy paikalleen. Tämän jälkeen lemmikki kaatuu hoiperrellen keittiön kaapinovea päin ja aiheuttaa omistajissaan hillittömän naurunremakan. Vasta kaaduttuaan lattialle kissa pääsee asian ytimeen ja syö herkkupalan suuhunsa.