Nainen voitti loton miljoonapotin kaksi kertaa – samana päivänä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lotossa voittamisen todennäköisyys on melko pieni, mutta jonkun kohdalle potti silti yleensä osuu. Harvoin voittajalle käy kuitenkaan yhtä hyvä tuuri kuin eräälle amerikkalaiselle naiselle, joka voitti miljoonalotossa kaksi kertaa saman päivän aikana.

Nainen osti kohtalon oikusta nimittäin kaksi täysin samaa numerosarjaa sisältävää voittolippua. 44-vuotias Virginia Fike osti huhtikuun alussa kaksi lottolippua, joiden pääpalkinto oli miljoona dollaria eli lähes 800.000 euroa. Nainen osti lippunsa eräältä huoltoasemalta ja huomasikin vahingossa voittaneensa molemmista lottolipuista niiden pääpalkinnot. Fiken on nyt vaikea uskoa voittaneensa 2 miljoonaa dollaria eli 1,6 miljoonaa euroa.

– Ajattelin lippuja ostaessani, että ”Jos voitan, voitan kahdesti” ja päädyinkin ostamaan kaksi lippua. Sulattelen vieläkin voittoa, en voi uskoa tätä. Nipistäkää joku minua, kertoo Virginia Fike The Northern Virginia -lehdelle.

Nainen ei ensin uskonut omaan voittoonsa, niinpä hän ei heti edes tarkistanut kuponkejaan. Kun hän sai kuulla, että kahta lottovoittoa ei oltu lunastettu, hän vihdoin tarkisti omat lippunsa. Fike kertoo käyttävänsä lottorahansa laskujensa maksamiseen.