Naisen henki hiuskarvan varassa liikenteessä – täpärä tilanne videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nykyisin yhä useammissa autoissa on kojelaudalle asennettuna kamera, joka kuvaa liikennettä ja muita tapahtumia auton edessä. Tällaisten kameroiden materiaalia on käytetty todisteena jo lukemattomissa kolareissa ja muissa ongelmatilanteissa.

Nyt kojelautakamera on tallentanut veret seisauttavan tilanteen, jossa erään jalankulkijan turvallisuus on ollut erittäin pahasti uhattuna. Vastaantulevaa liikennettä kuvannut kamera nimittäin näyttää, kuinka nainen alkaa ylittämään vilkkaasti liikennöityä nelikaistaista tietä suojatien kohdalla. Tien reunimmaisella kaistalla ajanut auto pysähtyy antamaan naiselle tietä, mutta viereisellä kaistalla ajanut auto ei hidastakaan vauhtiaan.

Erittäin uhkaava tilanne kuitenkin loppuu onnellisesti. Henkilövahingoilta vältyttiin eikä autojakaan romuttunut. Video onkin mainio muistutus kaikille autoilijoille, että Suomessakin autoilijan on pysähdyttävä, jos viereisellä kaistalla oleva auto on pysähtynyt suojatien eteen.