Ronald McDonaldista tehdään härskiä pilaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen McDonalds -pikaruokaketjun keulahahmona on vuosia toiminut kuuluisa pelle Ronald McDonald. Pelle joutui viime vuonna Suomessa kohujen kouriin, kun ravintolan mainospatsas ”kidnapattiin” paikaltaan erään taidegallerian avajaistilaisuudessa.

Samaisessa tempauksessa kovaonninen pelle joutui mestauksen uhriksi. Nyt Ronald McDonaldista otetut härskit kuvat paljastavat, että pelleä osataan halventaa muuallakin päin maailmaa. Katso kaikki kuvat tästä.

Kuva: Flickr

Ikoninen pelle nähdään kuvissa muun muassa lyömässä poikaa, koskettamassa nuorta naista rintoihin ja pelästyttämässä pientä lasta itkuun. Nainen myös harjoittaa otoksessa suuseksiä iloisena hymyilevän pellemaskotin kanssa. Eräässä hupaisassa kuvassa miehen kasvoilla nähdään kauhunirvistys, kun pellen käsi on syvällä ”hänen pepussaan”.