Käytännön pila oli Scott Disickille liikaa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Punk’D -televisiosarjassa tehdään Hollywoodin julkkiksille kepposia ja seurataan heidän reaktioitaan. Äskettäin teinitähti Justin Bieber esiintyi keppostelusarjan juontajana ja hänen ensimmäiseksi uhrikseen joutui kantrilaulaja Taylor Swift.

Nyt 21-vuotias amerikkalaisräppäri Tyler the Creator on pilaillut ohjelmassa Kourtney Kardashianin poikaystävän Scott Disickin kustannuksella. Kaikki saa alkunsa siitä, kun Disickin ökykallis Rolls Royce Phantom -auto hinautetaan lavastetulle autovarikolle.

Leveästä elämäntyylistään tunnettu Disick yrittää melkein välittömästi varikolle päästyään lahjoa varikkotyöntekijän. Tämä sitten yrittää lypsää realitytähdeltä rahaa autoa vastaan. Kyseinen kohta nähdään videolla ajassa 9:45.

– Jätkä, missä v**ussa mun auto on? Mun v**un auto! Voi luoja, mitä v**ua, Disick raivoaa ohjelmassa tajutessaan autonsa tulleen hinatuksi.

MTV-televisiokanavan Punk’D-ohjelman ensimmäinen jakso nähtiin vuonna 2003 ja ensimmäinen jekutettu julkkistähti oli Justin Timberlake. Ashton Kutcherin tuottama sarja yhdistelee muun muuassa perinteisiä piilokamera-kepposia sekä käytännön piloja. Tulevan tuotantokauden jokaisessa jaksossa nähdään eri julkkisvetäjiä, jotka tekevät kepposia kollegoilleen. Sarja palaa ruutuun maaliskuussa.