Skandaali paisuu – agenttien hotellihuoneissa 20 prostituoitua

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvahahmoinakin usein nähdyt Yhdysvaltain salaisen palvelun agentit tunnetaan tummista aurinkolaseistaan ja vähäpuheisesta olemuksestaan. Viime viikolla otsikoihin päätyivät tosielämän salaiset agentit, sillä heidän epäillään sotkeentuneen prostituoituihin.

Kaksitoista Yhdysvaltojen Salaisen palvelun agenttia vedettiin kenttätöistä Kolumbian Cartagenassa, jonne presidentti Barack Obama oli saapumassa vierailulle. Nyt skandaali on paisunut, sillä uutistoimisto AP:n saamien tuoreimpien tietojen mukaan agenttien hotellihuoneissa vieraili ainakin 20 prostituoitua.

Salainen palvelu on sittemmin vahvistanut, että prostituutioskandaalissa on todella mukana agentteja. Vaikka kyseiset agentit olivatkin suojelemassa presidentti Obamaa, ei päämiehen henki ollut agenttien hairahduksien takia vaarassa. Yhdysvaltojen presidentti on tällä hetkellä Kolumbiassa länsimaiden johtajien huippukokouksessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat