Tänään tv:ssä: Huippusuosittu toimintaklassikko, joka haastoi Bondit

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond ei ole enää vuosikymmeniin ollut ainoa menestyksekäs salainen agentti elokuvamaailmassa, ja eräs hänen kovimmista haastajistaan on ollut jo pitkään Jason Bourne. Medusan verkko -elokuvasta sai alkunsa menestyksekäs agenttielokuvien sarja.

Tänään Medusan verkko nähdään Subilla kello 21.00 alkaen. Robert Ludlumin romaaniin perustuvassa tiivistunnelmaisessa toimintajännärissä ammattitappaja Jason Bourne herää muistinsa menettäneenä keskellä monimutkaista, kansainvälistä rikosvyyhteä, jossa hän pian huomaa itse joutuneensa tulilinjalle.

Vuonna 2002 ensi-iltansa saaneen elokuvan on ohjannut Doug Liman ja sen pääosissa nähdään Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen, Brian Cox, Adewale Akinnuoye ja Gabriel Mann.