Tinie Tempah esiintyy Jurassic Rockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuudennen Jurassic Rockin ulkomaalaisessa esiintyjäkaartissa nähdään suureen kansainväliseen suosioon noussut englantilainen Tinie Tempah.

Lontoolainen kahden Brit Awardin voittanut Tinie Tempah julkaisi vuonna 2010 debyyttialbuminsa Disc-Overy. Albumista julkaistu uusintapainos julkaistiin Suomessa viime kesänä. Levyllä oli mukana vierailevia artisteja kuten esimerkiksi Swedish House Mafia, Kelly Rowland ja viime kesän Jurassic Rockissa esiintynyt Wiz Khalifa. Tempahin tunnetuimpia biisejä ovat singlet Pass Out ja Written in the Stars.

Jurassic Rockiin saapuu myös ruotsalainen Meshuggah, jonka Koloss-albumi julkaistiin muutama viikko sitten ja se nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle seitsemän. Yhdysvalloista saapuva Yelawolf vierailee Jurassic Rockin keikallaan Suomessa ensimmäistä kertaa. Eminemin Shady Recordsille kiinnitetty Yelawolf lukeutuu puhutuimpiin hiphop-tulokkaisiin.