Tupac on vielä elossa? ”Kukaan ei ole nähnyt ruumista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka 15 vuotta sitten kuollut hiphop-tähti Tupac Shakur nousi nimittäin kuolleista Coachella-festivaalin lavalle. Hän esiintyi yhdessä yhä elävän ystävänsä Snoop Doggin kanssa hologrammin välityksellä. Sittemmin Tupacin kerrottiin lähtevän kokonaiselle kiertueelle.

Maineikas hiphop-tuottaja Suge Knight oli Tupacin seurassa kun räppäri ammuttiin. Nyt hän on kuitenkin kertonut losangelesilaiselle KDay-radiokanavalle epäilevänsä, että Tupac olisi yhä elossa ja eläisi piilossa. Huhuja aiheesta on liikkunut jo pitkään, ja Knightin mukaan räppärin murhaa ei ole saatu selvitettyä, koska sellaista ei ehkä todellisuudessa koskaan tehtykään. Knight totesi lisäksi, että kukaan ei ole nähnyt Tupacia todistetusti kuolleena.

– Kaveri, jonka väitetään polttohaudanneen ruumiin, sai minulta kolme miljoonaa dollaria käteisenä. Sen jälkeen hänestä ei ole kuulunut. Mies jäi eläkkeelle, Suge Knight kertoi haastattelussa.

Viime kesänä Dexter Isaac -niminen mies väitti murhanneensa ja ryöstäneensä Tupac Shakurin. Hän kertoi tehneensä murhan levy-yhtiömoguli James “Jimmy Henchman” Rosemundin tilauksesta. Isaac väitti pystyvänsä myös todistamaan tekonsa, koska hänellä on yhä tallella räppäriltä ryöstetty kaulakoru.

Viime vuonna räppärilegenda Tupac Shakurin vanha seksivideo löydettiin arkistojen kätköistä. Viiden minuutin pituisessa videomateriaalissa nähdään kuinka tuntematon nainen antaa kohutulle artistille suuseksiä kotibileissä. Video oli kuvattu vuonna 1991. Tupac nähdään videolla myös pitelemässä toisessa kädessään juomaa ja toisessa oletettavasti marihuana-sätkää. Hän keskustelee samalla Digital Underground -yhtyeen räppäri Money B:n kanssa.