The Voice -kisan tähtivalmentaja kohun keskellä – rikkoi törkeästi sääntöjä?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnettu Will.i.am oli taannoin otsikoissa kumottuaan huhuja yhtyeen hajoamisesta. Mies kirjoittikin Twitter-blogissaan, ettei yhtye tule hajoamaan koskaan. Nyt muusikko on kuitenkin otsikoissa The Voice -ohjelman takia.

Ison-Britannian The Voice -laulukilpailussa tähtivalmentajana nähtävä muusikko on nimittäin lähestynyt jo pudottamaansa kilpailijaa yhteistyön merkeissä, The Sun -lehti kertoo. Kohun keskellä on 25-vuotias Jenny Jones, jonka kanssa Will.i.amin kerrotaan haluavan tehdä musiikkia siitä huolimatta, että nainen sai jo lähtöpassit ohjelmasta. Tämä on kuitenkin jyrkästi kielletty ohjelman säännöissä.

BBC1-kanavalla näytettävän ohjelman sisäpiiriläinen on vahvistanut lehdelle, että Will.i.am ei pysty työstämään mitään baarimikkona työskentelevän Jonesin kanssa ennen kuin ohjelman tuotantokausi on saatu päätökseen. Silloinkin laulajatar on muusikon ulottumattomissa, jos Universal-levy-yhtiö päättää tarjota neitokaiselle levytyssopimusta. Will.i.am on tämän The Voice -tuotantokauden aikana havitellut jo kahdesti aiemminkin jo pudonneita laulajia.

The Black Eyed Peas -yhtyeen tähti Will.i.am joutui taannoin rikoksen uhriksi, kun hänen Bentley-autoonsa murtauduttiin. Lopulta superähti teki itse poliisin työn ja paikallisti automurron tekijät, jotka olivat vieneet myös artistin iPadin, joka oli varustettu seurantaohjelmalla.