Drake myönsi olevansa mukana seksivideoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen räppäri Drake tunnetaan hittibiiseistään Over, Best I Ever Had ja Miss Me. Mies on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen hiphop-artistien kanssa. Drake tapaili aikoinaan laulaja myös Rihannaa, jonka kanssa hän teki duettoja.

Naistenmiehenä tunnettu 25-vuotias räppäri on nyt avautunut seksivideoistaan. Hän myönsi olevansa mukana kotitekoisilla videoilla, mutta kertoi pitäneensä huolen, etteivät moiset videot päädy vääriin vahingossa käsiin.

– Minulla ei ole luurankoja kaapissa. Aion olla tässä tilanteessa niin pitkään kuin mahdollista. Tarkoitan, että olen rehellinen. Minulla on yhä itselläni jokainen tekemäni seksivideo, Drake kertoi NME-lehdelle.

Drake on myös näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa. Mies nousi kuuluisuuteen alunperin Degrassi: The Nest Generation -televisiosarjan roolinsa myötä. Vuonna 2009 Drake solmi levytyssopimuksen Lil Waynen Young Money Entertainment -levy-yhtiön kanssa. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa Thank Me Later vuonna 2010. Drake on sanoittanut kappaleita monelle poptähdelle kuten Alicia Keysille ja Jamie Foxxille.