Ensimmäiset kuvat Katy Perryn komeasta poikaystävästä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista vuoden kestäneen avioliiton jälkeen. Nyt hänen kerrotaan kuitenkin löytäneen rinnalleen uuden komistuksen. Mies ei kuitenkaan ole aiemmin huhuttu ranskalaismalli Baptiste Giabicon.

Katy Perry kuvattiin nimittäin hempeissä tunnelmissa uudeksi poikaystäväksi nimetyn rocktähti Robert Ackroydin kanssa Palm Springsissä, Kaliforniassa. Pariskunta kävi lauantaina lounaalla paikallisessa ravintolassa juhliessaan Coachella-festivaaleilla. Poikaystävän yhtye on nimeltään Florence and the Machine.

Katyn exä Russell Brand viihtyy nykyisin puolestaan mallikaunotar Nikolett Barabasin kanssa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa.