Jennifer Lopezin asu nuolee tiimalasivartalon kurveja – katso

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Nyt 42-vuotias latinotähti on nähty American Idol -kilpailuohjelman studioilla gladiator-tyylisessä vartaloa nuolevassa asussa. Hopeinen piukka mekko myötäilee laulajan timmiä kroppaa. Gladiaattoriasu saa Lopezin näyttämään määrätietoiselta hänestä otetuissa kuvissa. Katso kuvat tästä.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.