Justin Bieber kirjoitti uuden ”Billie Jeanin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber täytti taannoin 18 vuotta ja pian sen jälkeen hänet nähtiin hakattavana Complex-lehden verisissä kohukuvissa. Kyse oli tietenkin lavastuksesta, mutta monet fanit ottivat kuvat liiankin tosissaan.

Nyt Justin on kirjoittanut uudelle Believe-albumilleen kappaleen tositapahtumista. Laulu muistuttaakin aihepiiriltään huvittavuuteen asti Michael Jacksonin kuuluisaa Billie Jean -kappaletta, jossa popin kuningas toistelee ”lapsi ei ole minun poikani”.

– Laulu kertoo tytöstä, joka väittää, että hän saa minun lapseni. Laulu kertoo suoraan Mariah Yeaterista ja hänen lapsestaan. Kirjoitin albumille kappaleita kokemistani todellisista tilanteista, kertoo Justin Bieber Daily Mirror -sivustolle.

Bieber otti kohun aikana DNA-testin, joka paljasti, ettei hän ole Yeaterin pojan isä. Nainen paljastikin myöhemmin, että lapsen isä oli toinen mies. Kappaleella Bieber ilmaisee Yeaterille, miltä naisen valheet tuntuivat poptähdestä.

Verkossa julkaistiin äskettäin Bieberin synttärikemuista kuvia, joissa nähdään, kuinka teinitähti pussailee tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Fanien mielestä teinipopparit nauttivat juhlissa alkoholia, sillä heidän mielestään Bieber ja Gomez näyttävät kuvissa selvästi humaltuneilta. Yhdysvalloissa Bieber on alkoholin juomiseen alaikäinen vielä kolmen vuoden ajan, mutta kotimaassaan Kanadassa teinitähti saa juoda alkoholia.