Kim Kardashianin purkaukset nettiin: ”Minua huvittaa ihmisten tyhmyys”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin hänestä on tullut yksi planeetan seuratuimmista ja eniten tienaavista julkkistähdistä. Taannoin hänet kuvattiin treffeillä räppäri Kanye Westin kanssa, mutta räppäri jätti Kimin tekstiviestillä.

Nyt 31-vuotias kaunotar on paljastanut olevansa addiktoitunut Twitter-yhteisöpalveluun. Kurvikkaalla realitytähdellä onkin palvelussa 14,5 miljoonaa seuraajaa, joita tähti informoi jokaisesta liikkeestään. Tähti kertoo nauttivansa lukiessaan vihaajiensa kommentteja siskonsa Khloe Kardashianin kanssa.

– Minua huvittaa ihmisten tyhmyys. Haluan piikitellä vihaajiani Twitterissä. Kun he kirjoittavat minulle jotain ilkeää, haluan kirjoittaa heille takaisin, kertoo Kim Kardashian Radar Online -sivustolle.

Kim uskoo nousseensa suureen julkiseen menestykseen suurimmaksi osaksi internetin ansiosta. Hänen mukaansa suurin osa hänen faneistaankin on löytänyt tähden netin välityksellä. Kardashianit pitävät faneihinsa yhteyttä Twitterin avulla ja Kim vastaakin mielellään hänelle kirjoitettuihin kommentteihin, olivat ne sitten positiivisia tai eivät.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin Kim kertoi pyrkivänsä Glendalen kaupungin pormestariksi.