Naapurustossa 10 vuotta sikaillut mies vankilaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Melkein kaikki ovat varmasti joskus törmänneet ongelmiin naapureidensa kanssa. Nyt kuohuttaa tapaus helvetillisestä naapurista, sillä brittimies oli piinannut naapureitaan kymmenen vuotta muun muassa pilasoitoilla ja ruokatilauksilla.

Machenissa Etelä-Walesissa asuva Michael Hayward on tuomittu 14 kuukaudeksi vankilaan naapureidensa kiusaamisesta, The Sun -lehti kertoo. Mies oli kiusannut naapureitaan kymmenen vuoden ajan muun muassa tilaamalla heidän asuntoihinsa satoja ruoka-annoksia ja taksikyytejä. Kauhunaapuri myös heitti mutaa, ruokaa ja roskia naapureidensa pihoille.

Ei ole täysin selvää, miksi Hayward uppoutui naapureidensa piinaamiseen. Patricia Jones -niminen, miehen naapurissa asuva nainen kuitenkin epäilee, että Hayward olisi suuttunut hänelle siitä, ettei hän kyennyt enää katsomaan miehen lasten perään. Nainen oli toiminut lapsenvahtina kauhunaapurille tämän muutettua alueelle kymmenen vuotta sitten. Piinaaminen oli alkanut, kun Jones lopetti lasten vahtimisen.

Kymmenen vuoden aikana mies muun muassa tilasi naapureidensa pihalle kaksi tonnia hiiltä. Häiriintynyt mies myös soitti naapureilleen yli 150 puhelua, joiden aikana hän ei sanonut sanaakaan. Näistä puheluista 100 tapahtui yhden ainoan päivän aikana. Miehen myös tiedetään asentaneen kameroita ja peilejä takapihalleen, jotta voisi vakoilla naapureitaan. Jälkeenpäin Michael Hayward on kertonut vain halunneensa aiheuttaa stressiä naapureilleen.